Overstappen van energie leverancier

elektriciteit Eenvoudig Vergelijken en snel overstappen

Het is de moeite waard om over te spannen van energie leverancier. EnergieGasVergelijken heeft het u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Twee eenvoudige stappen volstaan: onze gratis en gebruiksvriendelijke stroomcalculator helpt u bij het vergelijken van elektriciteitsprijzen en laat u zien hoe u geld kunt besparen. Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode, het aantal personen in uw huishouden of uw jaarlijkse verbruik in kilowattuur (kWh) in te voeren en u krijgt een overzicht van de kosten.

In de tweede stap klikt u op “Aanvragen” om gebruik te maken van goedkopere energie en gas aanbod – dat is het! De rest doen we voor u: zowel de beĆ«indiging van uw huidige energie contract als de overstap van uw huishouden naar uw nieuwe energie en gas leverancier. Met weinig moeite kunt u geld besparen op uw gas en licht rekening en mogelijk bijdragen aan het milieu!

Waarom overstappen?

De energie prijzen stijgen al jaren en er zijn veel elektriciteitsleveranciers die de tarieven promoten met lage elektriciteitsprijzen om zo nieuwe klanten te werven. Een stroomvergelijking en de daaropvolgende overstap naar een goedkoper elektriciteitstarief of elektriciteitsleverancier kan uw huishoudelijke kosten aanzienlijk verlagen. Hierdoor kunt u jaarlijks veel geld besparen. Afhankelijk van de regio en het initiƫle tarief kan een paar honderd euro per jaar worden bespaard. Probeer het gewoon. Voor de vergelijking heeft u alleen uw postcode en het jaarverbruik voor elektriciteit in kilowattuur (kWh) nodig. De rest wordt gedaan door onze vermogensvergelijking voor u. Tip: het exacte jaarverbruik is te vinden in het laatste jaaroverzicht.

De meeste elektriciteitsleveranciers bieden een online contractuitwisselingsformulier aan. Dit kan binnen enkele minuten worden voltooid en de overstap naar een alternatieve elektriciteitsleverancier is meteen op orde. Bij de hand moet u het meternummer, de status van de elektriciteitsmeter en het klantnummer bij de huidige elektriciteitsleverancier hebben. Daarna zorgt het nieuwe hulpprogramma voor al het andere.